18 Nisan 2014 Cuma

Anlayamazsınız Vine yeni

Anlayamazsınız adlı VİNE, her gün bir yenisi ile çalkalanıyor. En yeni anlayamazsınız vineleri bu videoda. Anlayamazsınız yeni versiyonlarını izlemek için doğru adrestesiniz.


23 Mart 2014 Pazar

Canlı bebek doğum anı



Normal doğumu saniye saniye ekranlara taşıyan genç bayan, yaptığı egzersizler ile güzel, sağlıklı ve hızlı bir doğum gerçekleştiriyor. Doktor kontrolünde egzersiz yaparak doğum öncesi hazırlık yapmayı ihmal etmeyin.

3 Mart 2014 Pazartesi

Canlı doğum anı Saniye saniye

Canlı doğum anı Saniye saniye
للبنات فقط ولاده طبيعيه

Doktorların ve ekibin kontrolu altında yapılan doğum canlı olarak an ve an kameraya kaydediliyor. Düzenli egzersiz ve çalışma sonucu kolay bir doğum gerçekleştiren kadın çok sağlıklı bir çocuk dünyaya getiriyor.


30 Ocak 2014 Perşembe

Arabaların kaza anları ve yapılması gerekenler

Bir arkadaşımız, BMW arabalarının sürme zorluklarını bildiği için kaza anlarındaki görüntüleri paylaşmamızı bizden istedi. Son derece güzel bir istek olan videoyu derleyip birçok kaza anını tek bir videoda toparlayacağız. Kaza anlarında insanların verdiği tepkiler, en ufak zararla kaçış yolları, yapılması gereken kıvraklıklar.. Hepsini anlatan bir video sizlere sunulacaktır. Bazı içeriklere de BMW araçlarının sürüşünün ne kadar eğlenceli olduğunu sizlere sunacağız. Drift yapmak hiç bu kadar zevk verici olmamıştır dediren bir video sizlere sunulacak.

Video ve vine paylaşım platformu

Her gün birbirinden güzel ve özel videolar sizlere sunulmaktadır. En beğenilen vinelar, en fenomenlerden derlenmiş videolar vs. sizlere derlenerek sunulmaktadır. Video izlerken zamanın kaliteli geçmesi ve son derece eğlenmeniz için seçilerek koyulan videolar, kaliteli bir hizmete dönüşüyor bu platformda. İsteklerinizi bize belirtebilir, yapacağınız yorumlar ile bizleri ayakta tutabilirsiniz..

Esra Ceyda Kardeşler Cicişler En yeni Vinelar

Cicişlerden yepyeni bir vine. Esra Ceyda kerdeşler den fenomen olma yolunda emin adımlar. Birbirinden güzel videolar ve vinelar sosyal medyada paylaşan cicişler, bu seferde çok özel bir video sizlere paylaşıyorlar.

24 Ocak 2014 Cuma

VİNE TÜRKİYE Esra ve Ceyda Cicişler Kahve Döküldü

Esra Ceyda kardeşlerin düzenlemiş olduğu vinelar a bir yenisi daha ekleniyor. Siz kullanıcılar için yapılış olan vine yı özenle sizlere sunuyoruz..

23 Ocak 2014 Perşembe

3 dakika içerisinde yapılan canlı harika doğum anı

3 dakika içerisinde kadın, kendi kendine doğum yapmayı başarıyor. Doğum egzersizlerini sorunsuz ve zamanında yapan kadın, doğum anında hiç zorluk çekmiyor. Her hamile bayana doktor kontrollerinde, hamilelik öncesi egzersizlere gitmelerini tavsiye ederiz. Bu şekilde sancısız ve kolay bir doğum yapabilirsiniz.



21 Ocak 2014 Salı

Yeni yayın yapılan vine ler

Merhaba arkadaşlar. Sizler için düzenlemiş olduğumuz bu sayfada 2014 Ocak ayında en beğenilen, en sevilen vine leri burada sizere sunacağız. Bunlar için bizden istek olarak koymak istediğiniz vineler varsa yorum olarak alt kısma yazabilirsiniz. Tüm vineler toparlanıp derlendikten sonra yaklaşık 1 hafta içerisinde sayfada sizlere paylaşılacaktır. İzlemekten çok keyif alacağınız bir video olacağından emin olabilirsiniz.

19 Ocak 2014 Pazar

Suyu sevmeyen kedilerin savaşı

Suyu sevmeyen kediler suyu görünce yaptıkları davranışlarla izleyicileri kahkaya boğuyor. Gerçekten çok ilginç olan kediler, su ile aman dolu mücadele içindeler.


Canı sıkılan kedi sinek avında

Duvara zıplayarak kendisini çarpan kedi aslında sinek avlıyor. Av yeteneği çok gelişmiş olan kediler sinek avında oldukça başarılılar.




Evde saksı içinde uyuyan kedi izleyenleri kahkaya boğuyor. Son derece eğlenceli ve keyifli bir video arkadaşlar.



Nehiri geçmeye çalışan zebra grubu

Akarsuda karşıdan karşıya geçmeye çalışarak yaşam savaşı veren bir grup zebra videolanmıştır arkadaşlar. Zebraların yaşamı nekadar güç ve zorlu olduğuna sizlerde şahitlik edebilirsiniz. 


Canlı canlı zebra doğum yapıyor saniye saniye

Barınakta beslenilen zebranın, doğal ortam yaratılılarak kendi kendine doğum yapma olanağı sağlanmış zebraya. Kendi şatlarını son derece mükemmel kullanan zebra sorunsuz bir doğum gerçekleştiriyor.


An ve an devenin doğum yapma anı

Sahibi tarafından doğumuna yardım edilen deve inanılmaz acı çekiyor. Canlı canlı deve doğum videosu sizler için paylaşıma sunulmştur. Hayvanlar aleminden tüm videoları buradan izleyebilirsiniz.

Sokak ortasında kalabalık şekilde çiftleşen köpekler

Sokak köpeklerinin özel hayatını deşifre eden videoda, çiftleşme zamanı gelen köpeklerin ihtiyaçlarını gidermeleri karelenmiş.

Uzay kasa Bmw ile drift şöleni

Bmw e36 kasa 325 motor hacmine sahip olan araç, hızlı bir şekilde drift yapıyor. Bmw ve yanlamak bukadar güzel uyum olamaz.


18 Ocak 2014 Cumartesi